top of page
Volledige lichaamsmassage
Volledige lichaamsmassage

Geniet van een heerlijke massage voor het hele lichaam. voeten, benen, buik, rug, schouders, armen, handen, nek, hoofd en gelaatsmassage. Dit is een totaalpakket van 60 of 90 minuten met een geur naar keuze.

press to zoom
Massage achterzijde
Massage achterzijde

Gedurende 45 minuten geniet je niet enkel van een rug, nek en schouder massage maar ook voet, been, arm en hand massage om zo helemaal tot jezelf te komen en heerlijk te ontspannen in een rustgevende ruimte met aangepaste geur naar keuze.

press to zoom
Rug, nek en schoudermassage
Rug, nek en schoudermassage

Gedurende 30 minuten werken wij op pijnlijke en vaste spieren in je rug, nek en schouders. Dit doen we in een rustgevende ruimte met aangepaste geur voor een heerlijk zen moment!

press to zoom
Been en voetmassage
Been en voetmassage

Gedurende 30 minuten kan je heerlijk genieten van een massage op benen en voeten, zowel voor- als achterzijde. Heb je al eens last van verzuurde spieren of zware benen? Boek deze massage en laat je spieren eens goed ontspannen. Dit in een rustgevende ruimte met aangepaste geur naar keuze om compleet tot rust te komen.

press to zoom
Zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage

Door aangepaste technieken worden je hoofd, armen, benen, voeten, rug, nek en schouders behandeld. Door de massage kalmeert het zenuwstelsel. Daardoor komt er endorfine vrij. Dit zorgt zowel bij jou als bij je baby voor een ontspannen gevoel. De massage bevordert ook de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen vrijkomen voor jezelf en je baby. Het kan zelfs verlichting brengen bij zwangerschapskwaaltjes zoals brandend maagzuur, rugklachten, obstipatie, bekkeninstabiliteit,...

press to zoom
Fibromyalgie massage
Fibromyalgie massage

De fibromyalgie massage brengt lichaam en geest tot rust, verminderd stress en pijn, verlicht spierkrampen en zorgt voor een betere opname van zuurstof in de spieren.

press to zoom
bottom of page