top of page

Hairborist

Respectvolle producten voor gezond haar

Je haar in alle zachtheid behandelen? Niets is beter dan de kracht van Moeder Natuur. Elk kapsel kan genieten van de weldadige en rijke plantaardige ingrediënten. Ze maken je haar sterker, doen het glanzen en zorgen voor een zijdezachte touch. Kiezen voor Hairborist producten, dat garandeert het beste voor zowel jezelf als de planeet.

VOEDEN EN HERSTELLEN MET

OLIE EN AROMATHERAPIE

Voed en herstel je haar diepgaand dankzij de verzorging: een op maat gemaakte behandeling van olie. De verschillende plantaardige oliën werden zorgvuldig geselecteerd en zijn één voor één rijke en weldadige essenties uit de natuur. Ze herstellen de haarvezel van binnenuit en zorgen ervoor dat je natuurlijke haarvezelstructuur opnieuw vervolledigd wordt. Verrijk de olie bovendien met de concentraten van etherische olie die elk krachtige eigenschappen hebben en specifieke problemen kunnen aanpakken.

HYDRATEREN EN ONTWARREN MET CONDITIONER

Een natuurlijke conditioner kan de schubben van het haar sluiten zonder deze te verstikken. Zo kan je haar blijven ademen en krijgt het z’n natuurlijke soepelheid terug. Bovendien zal een Hairborist conditioner je haar intens hydrateren zonder het te verzwaren, wat opnieuw de bevorderlijk is voor de staat van je haarvezel.

REINIGEN MET ZACHTE EN RESPECTVOLLE SHAMPOO

Een shampoo, dat moet reinigen zonder de hoofdhuid te beschadigen. Bij Hairborist kan je daarom kiezen uit een gamma van shampoos zonder agressieve detergenten. Geniet van een zeer zachte waskracht dankzij de plantaardige aminozuren, suiker of wasnoten, waardoor de natuurlijke hydratatie behouden blijft. Alle shampoos hebben ook een optimale pH-waarde voor de huid en zijn dus uitermate respectvol voor je hoofdhuid.

AFWERKEN EN VORMGEVEN MET STYLINGSPRODUCTEN

Het stylingsgamma van Hairborist zorgt ervoor dat elk kapsel ook op een natuurlijke manier kan afgewerkt worden. Geef vorm aan je kapsel op een soepele manier, zonder je haar te verzwaren. Elk stylingsproduct is bovendien ook verrijkt met etherische olie. Geniet dus ook tijdens het afwerken van de heerlijke en pure geuren.

bottom of page