Dit kan ik betekenen voor jou

Hallo, ik ben Tine. 

Als massagetherapeute begeleid ik mijn klanten om weer helemaal tot rust te komen. Dit doe ik door met jou op zoek te gaan naar wat je tot rust brengt.  Via geur- en massagetherapie zorg ik ervoor dat je volkomen kan ontspannen en zo een tijdje kan ontsnappen van deze drukke en stressvolle maatschappij. 

Dit ben ik

Tine

Mijn naam is Tine, 

In 2013 startte ik mijn kapsalon op. Ik vond het heel leuk om zoveel verschillende mensen te ontmoeten! Snel merkte ik dat mijn klanten iets met elkaar gemeen hebben. Ze willen ontsnappen aan de buitenwereld, om eventjes op adem te komen. Dit kunnen ze nu niet alleen maar in het kapsalon maar sinds april 2019 ook bij mij in het massagesalon.

Massagetherapeut

Ik ben massagetherapeut geworden omdat ik merk dat mensen te weinig tijd voor zichzelf nemen en vergeten me-time in te plannen! Zelf word ik heel rustig en ontspannen van massages en dit wil ik mijn klanten ook aanbieden. Even weg zijn van alle drukte en stress die de omgeving en maatschappij met zich meebrengt.

Kapster

In 2013 startte ik mijn kapsalon op. Mijn zaakje is niet heel groot, maar geeft een rustige thuissfeer. Het is een plek waar je als klant centraal staat!  Je wordt hier niet geconfronteerd met drukte en stress, lange wachttijden, noem maar op. Hier ga je niet enkel met een prachtig kapsel naar buiten maar ook nog eens heerlijk ontspannen.