top of page

Dit kan ik betekenen voor jou

Hallo, Ik ben Tine. 

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat je bij mij in de zaak de rust kan vinden. Als bio kapster vind ik het belangrijk dat je jouw tijd als echte me-time en ontspanning kan beleven en tegelijkertijd de kracht van de natuur zijn werk kan laten doen.

 

Dit ben ik

I%20am%20back!_edited.jpg

Tine

Mijn naam is Tine, 

In 2013 startte ik mijn kapsalon op. Ik vond het heel leuk om zoveel verschillende mensen te ontmoeten! Snel merkte ik dat mijn klanten iets met elkaar gemeen hebben. Ze willen ontspannen, een momentje van me-time en verzorgd worden. Dit leunt dan ook helemaal aan bij wie ik ben en wat ik wil doen.

8073B3A1-F540-401D-A0A4-724A3FFBF183.jpg

Kapster

In 2013 startte ik mijn kapsalon op. Mijn zaakje is niet heel groot, maar geeft een rustige thuissfeer. Het is een plek waar je als klant centraal staat!  Je wordt hier niet geconfronteerd met drukte en stress, lange wachttijden, noem maar op. Hier ga je niet enkel met een prachtig kapsel naar buiten maar ook nog eens heerlijk ontspannen.

Hairborist-about-us-natural-products.jpeg

bio-concept

In 2021 ontdekte ik de wondere wereld van bio. Meteen was ik verbaasd over hoe krachtig de natuur is en welk effect dit heeft op de gezondheid van ons haar en hoofdhuid. Werken met natuurlijke producten maakt het niet alleen gezonder maar geeft ook net dat ietsje meer ontspanning. Het past dan ook perfect bij wie ik ben en wat ik wil aanbieden aan jou.

bottom of page