top of page

Dit kan ik betekenen voor jou

Hallo, Ik ben Tine. 

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat je bij mij in de zaak de rust kan vinden. Zowel als kapster als massagetherapeute vind ik het belangrijk dat je jouw tijd als echte me-time en ontspanning kan beleven.

 

In tijden van Corona is het helemaal niet evident om een plek te vinden waar je even kan tot rust komen en ontspannen. Het brengt voor iedereen ook zoveel met zich mee! Hoewel ik mij hier in de zaak netjes aan alle maatregelen en hygiëne hou voor ieders veiligheid, doe ik er alles aan om een gezellige en ontspanne sfeer te creëren die je helpen tot rust te komen.  

Dit ben ik

I%20am%20back!_edited.jpg

Tine

Mijn naam is Tine, 

In 2013 startte ik mijn kapsalon op. Ik vond het heel leuk om zoveel verschillende mensen te ontmoeten! Snel merkte ik dat mijn klanten iets met elkaar gemeen hebben. Ze willen ontsnappen aan de buitenwereld, om eventjes op adem te komen. Dit kunnen ze nu niet alleen maar in het kapsalon maar sinds april 2019 ook bij mij in het massagesalon.

AF7C0E2A-86D1-4E6D-8622-6E6693C54B53_1_2

Massagetherapeut

De reden dat ik massagetherapeut geworden ben is omdat ik merk dat mensen te weinig tijd voor zichzelf nemen en vergeten me-time in te plannen! Zelf word ik heel rustig en ontspannen van massages en dit wil ik mijn klanten ook aanbieden. Even weg zijn van alle drukte en stress die de omgeving en maatschappij met zich meebrengt.

8073B3A1-F540-401D-A0A4-724A3FFBF183.jpg

Kapster

In 2013 startte ik mijn kapsalon op. Mijn zaakje is niet heel groot, maar geeft een rustige thuissfeer. Het is een plek waar je als klant centraal staat!  Je wordt hier niet geconfronteerd met drukte en stress, lange wachttijden, noem maar op. Hier ga je niet enkel met een prachtig kapsel naar buiten maar ook nog eens heerlijk ontspannen.

bottom of page